Geef Kaat, Tess en 422.998 kinderen een sportkans!

Ruim 1 op de 8 kinderen groeit op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum. Dat zijn gemiddeld 3 kinderen in een schoolklas. Voor deze kinderen is sporten helaas niet vanzelfsprekend, omdat er aan het einde van de maand geen geld overblijft om een lidmaatschap te betalen voor bijvoorbeeld de voetbalvereniging of de schaatsclub. 

Dat geldt ook voor Kaat en Tess. Tot en met 31 december 2021 kan je op deze pagina een bedrag doneren om onder andere hun dromen te verwezenlijken.

 

Help jij Kaat aan een schaatsles?

Kaat is 9 jaar oud en ze heeft nog nooit bij een sportvereniging gesport, terwijl al haar vriendinnen lid zijn. Ze wil niets liever dan schaatsen. Vorige winter heeft ze op het natuurijs gestaan en toen wist ze het zeker: “Ik wil de allersnelste worden!” Maak jij Kaats droom werkelijkheid? Schaatsen is de nummer één sport in Nederland in de winter. 

717A0335 2
717A0363

Tess wil ook sporten!

Net als Kaat wil Tess ook graag sporten bij een sportclub. Het is iets dat voor haar ver weg lijkt: sporten met leeftijdsgenoten en nieuwe bewegingen leren. Een nieuwe hobby en passie ontdekken is een grote droom voor Tess. Help jij haar aan schaatslessen deze winter? In deze tijd van het jaar is dit de nummer één sport in Nederland.

717A0363

Draag jij je steentje bij?

Meer dan ooit hebben wij je hulp nodig om Kaat, Tess en vele andere kinderen een duurzame sportkans te geven, waarbij ze niet alleen het plezier van schaatsen of een andere sport zullen ervaren, maar ook de ontwikkeling krijgen op fysiek, sociaal en emotioneel vlak. Kortom: ze ontwikkelen #skills4life waar ze het hele leven profijt van hebben.

Júist nu, kunnen we alle kinderen niet langer laten wachten. Daarom zijn wij onze doneeractie gestart. Tot en met 31 december 2021 kun je een bedrag doneren om de sportieve dromen van de kids te verwezenlijken en duurzame sportkansen te realiseren. Alle bedragen zijn welkom. Zo kun je €5,- doneren voor één sportles of €100,- voor een heel seizoen. 

Elke bijdrage, hoe klein of groot, helpt ons om ieder kind een sportkans te geven, zodat zij #skills4life kunnen ontwikkelen, waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben. Heel veel dank namens alle kinderen. 

Doneer hieronder gemakkelijk via iDeal of Creditcard. 

 

Doneer hier