IT4KIDS

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel.

Site links

E-mail: info@it4kids.com

Telefoonnummer: 06 50 00 98 61

Contact

Postadres:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

Bezoekadres:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

IBAN: NL54RABO0342684272

Swift/BIC: RABONL2U

ANBI 

RSIN: 851564860

KVK: 55099246

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Word donateur

Doneer hardware. Help kinderen sporten en spelen in Nederland 

Als je IT4kids helpt met een donatie, dan bepaal je zelf welk goed doel je helpt. Als je doneert, dan mag je met trots communiceren dat je IT4Kids en kinderen steunt. Bekijk hieronder onze vaste goede doelen.

Schooljudo is hét programma voor basisscholen om aan de mentale en fysieke gezondheid van kinderen te werken. Schooljudo werkt preventief en curatief.

De Giovanni van Bronckhorst Foundation (GvBF) is opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst met als doel iets terug doen voor de samenleving.

De krajicek foundation wil kinderen in aandachtswijken in staat stellen om dicht bij huis met elkaar te spelen en te sporten. 

Het Vergeten Kind zet zich in voor ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek.

De Esther Vergeer foundation stimuleert dat kinderen en jongeren met een handicap een kans krijgen om te sporten en dat ze die kans pakken.

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. 

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging.

FC Utrecht Maatschappelijk raakt in het hart en wil het verschil maken bij inwoners van de provincie Utrecht en met name de jeugd.