Juich mee voor sportkansen

We hebben een zomer met spectaculaire sportevenementen zoals het EK voetbal, de Tour de France, Wimbledon en de Olympische en Paralympische Spelen. Terwijl we JUICHEN en genieten van topsport op het hoogste niveau, staat de toekomst van de Nederlandse sport onder druk. Met de bezuinigingsplannen van de overheid, loopt de sport straks €45 miljoen per jaar mis. Dit raakt niet alleen de clubs, verenigingen maar ook de topsport. Wij maken ons zorgen, zeker voor onze doelgroep, financieel en fysiek kwetsbare kinderen, hoe gaan zij sporten en zich fysiek en sociaal-emotioneel ontwikkelen. JUICH jij mee voor de sport? Niet alleen tijdens de sportzomer, maar ook voor alle kinderen die in het nieuwe schooljaar willen sporten? 

Steun onze campagne; JUICH en DONEER voor sportkansen, zodat ieder kind kan blijven sporten!

 

Op welke 3 manieren kan je helpen?

  1. Doneer: Iedere euro telt! Met een kleine donatie van €5 tot een grotere bijdrage van €50 of meer, help je kinderen de kans te geven om te sporten. Doneer nu!
  2. Verspreid de boodschap: Like en deel onze campagne op sociale media en praat erover in je omgeving.
  3. Deel jouw juichmoment op social media: Deel jouw JUICH foto of video op social media, tag IT4Kids en gebruik de hashtag #juichvoorsportkansen.

Bij IT4Kids begrijpen we hoe belangrijk sport is voor de ontwikkeling van kinderen. Het bevordert zowel de fysieke als sociaal-emotionele gezondheid en verbindt mensen van alle leeftijden. Daarom steunen we sportprojecten van 15 goede doelen partners om kwetsbare kinderen die structurele sportkans te geven. jouw hulp helpt om de kinderen in het nieuwe seizoen dat in september van start gaat ook de sportkans te geven. 

Laat financieel en fysiek kwetsbare kinderen in Nederland lachen, plezier hebben, juichen en skills4life ontwikkelen door hen te steunen bij het beoefenen van sport in het nieuwe seizoen! Doe mee aan onze campagne en maak een verschil.

Maak een verschil, doneer voor sportkansen

Doe mee, spring in actie, JUICH voor de sport en geef kinderen de sportkansen die ze verdienen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ieder kind de kans krijgt om te sporten. Laten we samen de sportzomer vieren, JUICHEN voor de Nederlandse topsporters, maar ook de toekomst van sport in Nederland veiligstellen! Zodat ieder kind straks kan juichen op het sportveld. 

 

Bedrag

Iedere donateur kan een freerunclinic winnen!

Iedereen die doneert maakt kans op een exclusieve privé freerunclinic van onze ambassadeur, Youtube influencer en freerun-expert Rutger Schipper. Een unieke kans om van een professional te leren en een geweldige ervaring te hebben in een trampolinepark! De clinic is voor 5 personen, in Hilversum en te verzilveren in 2024.

Je kunt de gewonnen clinic ook weggeven aan iemand die het hard nodig heeft of er heel blij van zou worden. Denk hierbij aan een kind uit een gezin met financiële uitdagingen of iemand die je graag een plezier wilt doen. Freerun is een fantastische manier om actief te zijn en zelfvertrouwen op te bouwen, en met deze kaartjes kun je iemand een onvergetelijke ervaring bezorgen of jezelf die ervaring geven.