Mentelity Foundation

Mentelity Foundation & IT4Kids

Bibian Mentel richtte in 2012 de Mentelity Foundation op om zich in te zetten voor mensen met een lichamelijke uitdaging. Deze stichting wil door middel van bewegen laten zien dat mensen met een lichamelijk uitdaging tot veel meer in staat zijn dan zij zelf denken. Samen willen wij meer kinderen en jongeren met een lichamelijke uitdaging laten sporten. Het geld dat via IT4Kids wordt opgehaald, gaat naar het opstarten van snowboardscholen voor kinderen.

Over de Mentelity Foundation

De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Stimuleren en inspireren van mensen die leven met een fysieke uitdaging, is wat de Mentelity Foundation beweegt.

De Mentelity Foundation wil dat kinderen en jongeren de beste versie van zichzelf kunnen worden. Daarom motiveert de stichting ze om in beweging te komen en hun dromen na te jagen. Hoe groot de eerste stap ook is.

De mentaliteit van Bibian Mentel, meervoudig internationaal onderscheiden paralympisch topsporter, vormt het fundament voor het handelen van de foundation. Door haar fysieke en mentale omgang met kanker is de foundation gesterkt om de beweging vervolmaken.

Word een donateur

Doneer voor de Mentelity Foundation!