Word donateur

Doneer hardware. Help kinderen sporten en spelen in Nederland. 

Onze ambassadeurs

Michael van Praag

Michael van Praag is van mening dat elk kind in Nederland moet kunnen sporten. 400.000 kinderen kunnen dit momenteel niet. Michael van Praag maakt zich hard voor IT4Kids, omdat sporten leuk is, omdat je er fysiek maar ook mentaal van groeit én omdat een kind al sportend zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelt.

michael.jpg
Nederlandse sportbestuurder

Loek Hartog 

Loek Hartog is één van Nederlands jongste autosport-talenten. Loek is onderdeel van het Porsche Motorsport Junior programma en heeft als geen ander ervaren hoe belangrijk het is om hulp van anderen te hebben om te kunnen sporten. "Sporten zorgt voor het ontstaan van dromen en doelen bij kinderen. Ik heb het realiseren van mijn droom te danken aan mensen die zich voor mij ingezet hebben. Samen met IT4Kids maak ik mij hard om dit ook voor ieder kind te doen."

661895666bbbcb9d3145bfe09511b3834e919873
Autocoureur

Xavier Mous

Xavier is een gedreven voetballer. Hij is full-time keeper bij PEC, maar daarnaast ook part-time fiscalist. Daarbij zet hij zich in voor IT4Kids als ambassadeur. ''Sporten is een ontzettend belangrijk aspect voor een kind. Op fysiek, sociaal en mentaal vlak wordt hier de basis gelegd voor de rest van je leven. Door te sporten wordt een kind de mogelijkheid geboden om zich van jongs af aan op essentiële vlakken te ontwikkelen.'' 

Doelman sc Heerenveen

Barbara de Loor

Wereldkampioene schaatsen 2005

Barbara de Loor behoort bij de Nederlandse schaatstop als voormalig wereldkampioen. Zij weet als geen ander wat sport je allemaal kan brengen. Het is een uitlaatklep na een lange dag. Het helpt je om mentaal fit te worden, zoals het leren omgaan met tegenslagen. En fysiek fit worden, zodat je ook sterk in je schoenen staat. Zij vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten, zodat ze fluitend door het leven gaan. 

Marijn Veen

Hockey international

Nederlands hockeyster Marijn Veen is trotse ambassadeur van IT4Kids. Naast hockey is ze gek op snowboarden en daarom steunt ze ook de Mentelity Foundation, waarbij ze mensen met een beperking uitdaagt d.m.v. bewegen. Marijn wil alle kinderen inspireren om te sporten. Met al haar energie zet zij zich in voor IT4Kids, want zij wordt gelukkig van sporten en dat gunt ze iedereen. 

Willem Janssen

Willem Janssen, aanvoerder van FC Utrecht weet als profvoetballer als geen ander hoe leuk en vooral belangrijk sport is in het dagelijks leven. Het is niet alleen gezond, maar draagt ook bij aan de sociale ontwikkeling van kinderen. Hij heeft zijn droom werkelijkheid kunnen maken en vindt dat elk kind de kans moet krijgen om zijn of haar droom uit te laten komen.

Aanvoerder FC Utrecht

Rick Koekoek

Rick zette ons IT4Kids Gala al eens op zijn kop met een indrukwekkende show. Deze Drent is de verpersoonlijking van de trialsport in Nederland. Sinds 2007 staat hij zeven keer in de finale van een wereldkampioenschap in zijn tak van de fietssport. Rick vindt dat ieder kind een sportkans verdient. Daarom zet hij zich in als ambassadeur van onze stichting.

Bike trail kampioen
unnamed.jpg

Frédérique Matla

Frédérique Matla is een Nederlandse hockeyster die als aanvalster speelt. Als ambassadeur van Spieren voor Spieren zet ze zich in voor ruim 20.000 kinderen in Nederland die dagelijks leven met een spierziekte leven. Ze vindt dat ieder kind in Nederland de kans verdient om te kunnen sporten ongeacht de financiële en fysieke beperkingen. Met een warm hart zet ze zich in voor IT4Kids.

Hockey international
bram-berkien-talent-empowerment-2019-11-

Rutger Schipper

Freerunner

Van een backflip tot een wallspin, niets is te gek voor freerunner Rutger Schipper. Met zijn talenten wil hij andere in Nederland helpen. Zo helpt hij in de regio Utrecht mensen die dat nodig hebben, dit doet hij samen met FC Utrecht. En als ambassadeur van IT4Kids wil hij bijdrage om alle kinderen in Nederland een duurzame sportkans te geven, want geld moet geen rol spelen om wel of niet te kunnen sporten. Iedereen moet kunnen sporten!   

Monique Velzeboer

Olympisch kampioene 1988

Voormalig shorttrackster Monique Velzeboer is sinds september 2020 ambassadeur van IT4Kids. Zij gunt elk kind de kans om te sporten en ze hoopt dat ze met IT4Kids kinderen kan helpen bij het ontdekken van zijn of haar passie in de sport. Zodat zij kunnen uitvinden waar ze gelukkig van worden, dat ze kunnen voelen hoe fijn het is om lekker te bewegen en het plezier van sport kunnen ervaren. 

Gert Jakobs

Oud profwielrenner

Gert Jakobs heeft de kans gehad om zijn talent te ontdekken: wielrennen. Hij heeft meegedaan aan de Olympische Spelen, meerdere malen aan de Tour de France, de Ronde van Vlaanderen en alle andere grote klassiekers. Met veel trots kijkt hij terug op zijn wielercarrière. Voor hem was dat toentertijd als vanzelfsprekend, maar hij beseft nu dat het helemaal niet vanzelfsprekend is. Hij vindt dat ieder kind zou moeten doen wat hij of zij zou willen doen.