IT4KIDS

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de opkoopwaarde van hun vervangen IT-hardware te doneren aan een goed doel.

Site links

E-mail: info@it4kids.com

Telefoonnummer: 06 50 00 98 61

Contact

Postadres:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

Bezoekadres:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

IBAN: NL54RABO0342684272

Swift/BIC: RABONL2U

ANBI 

RSIN: 851564860

KVK: 55099246

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
Hoe werkt hardware doneren? 

Veel bedrijven doneren aan ons de afgeschreven hardware. De waarde hiervan wordt door IT4Kids gedoneerd aan een van de goede doelen waar IT4Kids mee samenwerkt. Je bepaalt zelf als bedrijf hoeveel je doneert! Hardware doneren aan IT4Kids kost je niets, maar helpt ons enorm.

 

Doneer je ook net als vele andere bedrijven de waarde van je gebruikte hardware aan kwetsbare kinderen? Je kunt hardware doneren en opvragen wat de waarde hiervan is. Wij zullen de hardware, die je als bedrijf niet meer gebruikt opnieuw in de markt zetten en de waarde dat hier uit voortvloeit direct doneren aan één onze goede doelen.

 

Dit kan o.a. gedoneerd worden

Computers

Servers

Netwerkapparatuur

Notebooks

Mobile devices

Monitoren

WIFI routers

Wat gebeurt er met de hardware?

De hardware wordt aangeboden aan professionele organisaties die de hardware een tweede leven bieden. Je kunt ervan verzekerd zijn dat de software en andere data op zeer zorgvuldige wijze wordt vernietigd. Je ontvangt hiervan een certificaat.

 

Laat ons eerst weten welke hardware je zou willen doneren en doe een gratis waardebepaling door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan vrijblijvend contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.