Doneer voor IT4kids

Steun IT4Kids met een bijdrage en geef kinderen een structurele sportkans!

Hoe kan je helpen?

Afgeschreven hardware

Veel bedrijven doneren hun afgeschreven hardware aan ons, zoals laptops, computers, servers en tablets. De waarde schenken wij aan de projecten van goede doelen waarmee wij samenwerken. Hardware doneren aan IT4Kids kost je niets en is enorm waardevol.

Een geldbedrag

Heb je geen afgeschreven hardware, maar wil je wel graag een bijdrage leveren aan de missie van IT4Kids? Dan kan je ons financieel steunen met een gelddonatie. Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om ervoor te zorgen dat ieder kind kan sporten!

Een actie starten

Start een actie om geld in te zamelen voor IT4Kids. Dit kan bijvoorbeeld een sportieve prestatie zijn waarvoor je sponsoring voor het goede doel vraagt. Via Whydonate kan je gemakkelijk een actie starten voor IT4Kids. 

Wat zeggen donateurs

Funda
Funda
Lees verder
"Door het verhaal van IT4Kids ontdekte ik dat je ook goed kan doen met hardware. Afgeschreven hardware heeft voor ons geen waarde, maar voor anderen wel. Wij supporten IT4Kids, omdat wij op deze manier kunnen bijdragen om ieder kind in Nederland te laten sporten. Een prachtig doel."
FitForMe
FitForMe
Lees verder
"Ik vind het mooi dat naast dat kinderen een sportkans krijgen, de gedoneerde apparatuur een tweede leven krijgt. IT4Kids is een mooie bestemming voor onze niet gebruikte hardware, de manier waarop het geregeld wordt is heel prettig en professioneel. Hoe mooi is het als je enerzijds ontzorgd wordt en anderzijds iets goeds kunt doen.”
ADP Nederland
ADP Nederland
Lees verder
"De donatie in samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk en Quiet was onze eerste donatie aan IT4Kids, maar vanaf nu gaan we jaarlijks doneren. Ik zou graag andere bedrijven enthousiasmeren om zelf ook eens contact op te nemen met IT4Kids!"
Beelen
Beelen
Lees verder
"Wij willen waarde toevoegen aan de Nederlandse samenleving en dat kan door afgeschreven hardware te doneren, want onderschat hier niet de waarde van. Het is mooi om te zien dat het inzamelen van afgeschreven hardware in beweging blijft bij ons op kantoor. Wij zijn alweer aan het verzamelen voor een nieuwe donatie."
Capgemini
Capgemini
Lees verder
"IT4Kids is een prachtig doel dat kinderen in Nederland kansen biedt. Het begon bij Campgemini met een klein projectje en eindige in een prachtige donatie aan IT4Kids.”
PCI Nederland
PCI Nederland
Lees verder
"Wij willen iets betekenen voor de kinderen in Nederland. We kunnen door onze oude hardware 108 kinderen laten sporten, dat is echt fantastisch! Als PCI doneren wij zelf hardware, maar daarnaast stimuleren wij ook onze klanten om te doneren aan IT4Kids, want de afgeschreven hardware heeft een onschatbare waarde."
Young Capital
Young Capital
Lees verder
"Onze afgeschreven hardware doneren wij maandelijks aan IT4Kids. Het mooie is dat bijna alles wordt uit handen wordt genomen, zoals het ophalen van de hardware en het gecertificeerd datawipen. Het enige wat wij doen is het verzamelen van de hardware en het klaarzetten voor IT4Kids. Wij zijn heel tevreden en blij dat we een samenwerking hebben voor de langere termijn."
Westers Automatisering & Consultancy
Westers Automatisering & Consultancy
Lees verder
"IT4Kids recyclet alle apparatuur op een verantwoorde manier. Alle data wordt op een zeer zorgvuldige manier verwijdert en na iedere donatie krijgen wij hier een rapport van.”
Jumbo
Jumbo
Lees verder
'Bij Jumbo vinden we vitaliteit heel belangrijk; gezond eten en bewegen horen daarbij. Door het doneren van onze hardware aan IT4Kids nemen we niet alleen op een verantwoorde manier afscheid van oude hardware maar dragen we ook bij aan het stimuleren van bewegen / sporten van kinderen. De passie van Sven Kramer om jeugd en volwassenen te stimuleren om meer te bewegen en een bijdrage te leveren aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport spreekt ons aan. Jumbo als supporter van talent omarmt dit doel graag.'
Previous
Volgende

Door te doneren draag je bij aan twee maatschappelijke aandachtspunten:

Sport en bewegen

Samen geven wij kinderen een structurele sportkans die deze vanwege financiële of fysieke uitdagingen niet hebben.

In Nederland groeit 1 op de 8 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum. In de grote steden is dit zelfs 1 op de 4. Van de 109.000 kinderen met een fysieke beperking, geeft 70% aan eenzaam te zijn.

De ROI van sport en bewegen is 2.51, dus alle investeringen zijn het waard.

Milieu en Circulaire IT

Door hardware een tweede leven te geven of milieuvriendelijk te recyclen via onze high level partners, dragen wij samen bij aan het milieu. Door de levensduur te verlengen, te consuminderen en hardware te hergebruiken kan de CO2-uitstoot van deze sector met 50% worden verminderd.

Ja, ik wil hardware doneren met mijn bedrijf!

Wat goed dat je met je bedrijf afgeschreven hardware wil doneren voor structurele sportkansen voor kinderen! Laat ons weten welke hardware je zou willen doneren door het formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Ben je nog benieuwd hoe het doneren van hardware in zijn werk gaat? Bekijk dan de video hierboven.

Wil je geld doneren voor structurele sportkansen voor kinderen?

Wil je graag een financiële bijdrage leveren aan IT4Kids om kinderen een structurele sportkans te geven, zodat zij #skills4life kunnen ontwikkelen?Dan kan je ons steunen met een donatie. Dit waarderen wij ook enorm!

Een groot of klein bedrag, elke bijdrage helpt ons om ervoor te zorgen dat ieder kind in Nederland kan sporten en spelen.

Bedrag

Give IT a social return

Doneer jouw afgeschreven hardware en geef kinderen een structurele sportkans!