Friends of IT4Kids

Help mee structurele sportkansen te creëren en wordt Friends of IT4Kids

Bij IT4Kids geloven we in de kracht van sport om levens van kinderen te veranderen. Helaas hebben niet alle kinderen dezelfde toegang tot sport vanwege financiële of fysieke uitdagingen. Daarom streven we ernaar om structurele sportkansen te creëren voor hen die dat anders niet zouden hebben.

Friends of IT4Kids is ons programma dat de impact vergroot. Als Friend of IT4Kids kun je samen met ons het verschil maken voor deze doelgroep, niet alleen nu, maar juist voor op de lange termijn.

Hoe werkt het? Door minimaal 3 jaar lang eenzelfde bedrag te doneren, word je een Friend of IT4Kids. Het bedrag dat je kunt doneren varieert tussen €1000, €5000, €15000, of een ander bedrag dat bij jou past. Deze langdurige toewijding stelt ons in staat om consistent sportkansen te bieden aan kinderen die het het hardst nodig hebben.

Wat zijn de voordelen? Als Friend of IT4Kids maak je deel uit van een community die zich inzet voor positieve verandering. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de impact van je donatie en krijgt de kans om betrokken te zijn bij speciale evenementen.

Mede dankzij de support van onze Friends hebben we in 2023 10.000 kinderen structureel kunnen laten sporten. Als Friend of IT4Kids maak je echt het verschil voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen in Nederland. Word jij ook Friend of IT4Kids?

Vraag naar de mogelijkheden door Colette Zee te mailen: Colette.zee@it4kids.com

Lees hier de algemene voorwaarden.

Wat zeggen Friends of IT4Kids

Slingshot Ventures
Slingshot Ventures
Lees verder
“Wij waren gelijk enthousiast over IT4Kids. Al onze collega’s sporten enthousiast en kennen de voordelen die veel beweging met zich meebrengt; het houdt ons scherp en zorgt voor belangrijke levenslessen. Het zou mooi zijn wanneer ook onze deelnemingen inzien dat afgeschreven hardware kan worden ingezet voor sportkansen voor kinderen; een enorm belangrijke doelgroep. Voor ons is de inzet voor de jeugd de kern waarom wij Friends of IT4Kids zijn geworden.”
PCI Nederland
PCI Nederland
Lees verder
"Wij hopen zo lang mogelijk samen met IT4Kids door te gaan, zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen. Het is heel belangrijk om kinderen te helpen bij de sociale ontwikkeling en het creëren van #skills4life. De kinderen zijn de toekomst. Wij willen met DLW, als Friends of IT4Kids, bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen in Nederland die dat zo hard nodig hebben en wat extra support kunnen gebruiken.”
Sc.TIger
Sc.TIger
Lees verder
“Er is niets mooiers dan maatschappelijk bezig te zijn. IT4Kids volgen wij al langer en ik weet niet of er iets hogers is dan kinderen bij de ontwikkeling en hun bijbrengen het beste uit zichzelf te halen. Dat je de kinderen iets, in dit geval sport, mee kan geven waar ze alleen maar beter van kunnen worden. Het is een prachtige stichting en met Sc.Tiger steunen wij IT4Kids maar al te graag.”
Vorige
Volgende

Onze Friends of IT4Kids

Friends of IT4Kids

De Friends of IT4Kids pakketten

Friends of IT4Kids aan het woord

Ook Friends of IT4Kids worden?
Of meer informatie ontvangen?