Actie voor het goede doel IT4Kids - Bedrijfsopening Expertise

Bij de opening van het gloednieuwe kantoor heeft IT-distributeur Exertis Enterprise Netherlands een bijzondere focus gelegd op het ondersteunen van het goede doel: IT4Kids. Het was een prachtige gelegenheid voor hen om te benadrukken dat ze zich inzetten voor het inzamelen van afgeschreven hardware, met als doel sportkansen te creëren voor kinderen die financieel en fysiek kwetsbaar zijn.

De actie
Tijdens de feestelijke opening van het nieuwe kantoor werd niet alleen het glas geheven, maar ook al direct een fantastisch bedrag opgehaald voor IT4Kids: maar liefst €1590! Voor IT4Kids was dit ook een hele mooie gelegenheid om aan hun doelgroep te vertellen dat ze afgeschreven hardware inzamelen voor het creëren van sportkansen voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen.

Dit initiatief verdient onze oprechte waardering en dankbaarheid. Exertis Enterprise Netherlands, Sebastiaan Reijman Hinze & Steve Cowley, hartelijk dank voor jullie prachtige steun aan IT4Kids.

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.