Actie voor het goede doel IT4Kids - Ticketdonatie van European Broker Meeting

De European Broker Meeting support IT4Kids al een aantal jaren op rij. Dit is een toonaangevende bijeenkomst voor de computerhandel-industrie met meer dan 600 handelaren die elk jaar aanwezig zijn. Voor ieder late deelnemer, doneert de organisatie €100 van het inschrijfgeld aan IT4Kids. 

De actie
Mario Biemans: “Als onderdeel van onze jaarlijkse traditie tijdens EBM, verlenen we steun aan een gekozen goed doel, en dit jaar hebben we opnieuw gekozen voor IT4Kids. Voor elke late deelnemer hebben we €100 gedoneerd aan dit nobele doel. Daarnaast heeft A2C Services Ltd hun vrijgevigheid getoond door een aanzienlijke donatie van €1.000 te doen via hun racetoernooi!” 

In 2023 resulteerde deze actie in een opbrengst van maar liefst €22.000. Dit bedrag draagt bij aan de voortdurende steun van IT4Kids aan kinderen die financieel en fysiek kwetsbaar zijn.

De locatie en datum van het grootste ICT-netwerkevenement voor 2024 zijn bekend: op 10 en 11 oktober zal het plaatsvinden op het prachtige Griekse eiland Cyprus. De kaartverkoop start op 1 januari 2024.

Wat heeft het opgeleverd voor IT4Kids?
Sinds de eerste deelname heeft de European Broker Meeting aanzienlijke bedragen gedoneerd aan IT4Kids: respectievelijk €28.000, €25.000 en €22.000 in de afgelopen drie jaar. Ook in 2024 zal IT4Kids weer het goede doel zijn. Naast de donatie zorgt deze steun ook voor een grotere bekendheid van de stichting. Mario Biemans en zijn team verdienen alle lof voor hun voortdurende steun aan IT4Kids.
 

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.