Actie voor het goede doel IT4Kids - Golfevent

Rotary Club uit Maarssen organiseerden het Rotary Golf Evenement op Lage Vuursche. Een middag golfen voor het goede doel: IT4Kids. Een geslaagde en prachtige dag. 

De actie
Op 31 augustus 2023 was het Golf Event van Rotary Maarssen. Een fantastische golfdag die in het teken stond van geld ophalen voor IT4Kids. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan het WKZ sportief programma van het Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. De opbrengsten van deze dag bestaan uit twee onderdelen: een donatie vanuit de inschrijving en aan na het golfen werd nog een kleine veiling georganiseerd. 

Wat heeft het opgeleverd voor IT4Kids?
Met deze prachtige golfdag is maar liefst €30.000 opgehaald voor IT4Kids en goede doelen partner Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. et doel van dit programma is om kinderen door middel van beweging snel uit hun ziekenhuisbed te krijgen.

Een geweldige opbrengst en een mooie samenwerking tussen Rotary Club Maarssen, IT4Kids en Vrienden UMC Utrecht & WKZ. Onze dank gaat uit naar Rotary Club Maarssen en alle deelnemers!

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.