Social Vikingz maakt short content voor IT4Kids

Sociale media spelen een cruciale rol in het verspreiden van boodschappen en het vergroten van bewustzijn. Social Vikingz en Stichting IT4Kids hebben hier een samenwerking in gevonden, om samen de maatschappelijke impact te vergroten. Social Vikingz is een bureau dat gespecialiseerd in het creëren van korte, impactvolle content voor platforms zoals Instagram en TikTok. IT4Kids is een stichting dat zich inzet voor structurele sportkansen voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen.

Sinds de start van hun samenwerking dit jaar, heeft Social Vikingz zich toegelegd op het schrijven van scripts, het produceren van maandelijkse video’s in samenwerking met IT4Kids, en het bewerken en delen van deze korte video’s op de social mediakanalen van IT4Kids. Hun gezamenlijke missie? IT4Kids onder de aandacht brengen bij een groter publiek, met de nadruk op het belang van het doneren van afgeschreven hardware om zo structurele sportkansen te realiseren voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen, die anders mogelijk buiten spel zouden blijven.

Pierluigi Jorritsma vertelt waar zijn motivatie vandaan komt om IT4Kids te steunen: “Ik vind dat ieder bedrijf waar het goed mee gaat zich moet openstellen voor maatschappelijk initiatieven. Zo help je de samenleving waarin je onderneemt vooruit. Binnen Social Vikingz vinden wij sporten allemaal erg belangrijk, zeker voor kinderen. Wij geloven sterk in de missie dat ieder kind moet kunnen sporten en de tools in handen moet krijgen om zich te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij.

Daarbij gebruiken wij in onze werkzaamheden uitsluitend hardware. Laptops, telefoons, monitors… noem maar op! IT4Kids geeft in samenwerking met haar verwerkingspartners deze hardware een nieuw leven, en dit helpt tegelijkertijd kinderen aan structurele sportkansen. Mooier wordt het niet, toch? Ik geloof heel erg in de uitspraak “Wie goed doet, goed ontmoet”. Ik ben dan ook erg blij dat wij IT4Kids op ons pad zijn tegengekomen en we nu kunnen helpen om deze mooie stichting onder de aandacht te brengen.”

De kracht van korte content
De kracht van korte content is evident in de aanpak van Social Vikingz. Door hun expertise in het vertellen van verhalen via korte video’s, slagen ze erin om complexe boodschappen op een toegankelijke manier over te brengen. Hun doel is om boeiende en gedenkwaardige video’s te creëren die binnen enkele seconden een blijvende indruk achterlaten. Neem hier een kijkje op de website van Social Vikingz voor meer informatie over hun werk, of bekijk de video’s op het TikTok account van IT4Kids.

Bezoek ons tiktok account