Contract met FC Utrecht Maatschappelijk verlengd

Voor de derde keer is de samenwerking tussen IT4Kids en FC Utrecht verlengd. Colette Zee (IT4Kids) en Joost Broerse (FC Utrecht) ondertekenden onlangs het contract in de Galgenwaard.
“Dat we het contract met FC Utrecht gingen verlengen was vanzelfsprekend. De samenwerking van aflopen seizoen is een voorbeeld voor ieder partnership. Naast dat we ontzettend veel kinderen een duurzame sportkans hebben gegeven, spant FC Utrecht zich enorm in om IT4Kids een platform te geven in de rest van de organisatie en relaties. De innovatieve manier van fondsenwerving van IT4Kids werpt ook zijn vruchten af voor FC Utrecht. Wij zijn ontzettend blij met alle initiatieven en kijken uit naar aankomend seizoen”, aldus Colette.
 
“De missie van IT4Kids, ‘ieder kind moet kunnen spelen en sporten’, sluit goed aan bij FC Utrecht en daarom zijn we ontzettend blij met de verduurzaming van onze samenwerking”, vertelde Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht. “Ook dit seizoen gaan wij samen impact maken door projecten en initiatieven opzetten voor kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug verdienen.”