• IT4Kids

MBA Story Jordy Kool

Toen mijn dochter met zwemlessen begon, besefte ik dat op veel scholen helemaal geen zwemles meer gegeven wordt. Ik kwam er later achter dat zo’n 400.000 kinderen in Nederland zelfs helemaal niet meer met zwemmen of een sport in aanraking komen, simpelweg omdat de ouders dit niet kunnen betalen. Met IT4Kids gebruiken we de waarde van afgeschreven IT-apparatuur om die kinderen weer te laten sporten.


In dit interview met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) vertel ik mijn verhaal achter de oprichting van IT4Kids. Ik deed aan die universiteit mijn MBA-opleiding, een belangrijke stap in de ontwikkeling van mijn leiderschap. “Ik werd me er daar bewust dat je verantwoordelijkheid als leider gaat verder dan die van je eigen bedrijf.”Voor meer informatie over de MBA -opleiding van RSM, kijk op www.mbaofvalue.com

66 keer bekeken0 reacties
IT4KIDS
Site links

Doneer jouw gebruikte hardware en geef kinderen een duurzame sportkans.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief die we elk kwartaal versturen.
Meld je hier aan.

Contact

E-mail: info@it4kids.com

Telefoonnummer: 085 - 4821002

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postadres:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

Bezoekadres:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

IBAN: NL54RABO0342684272

SWIFT/BIC: RABONL2U

ANBI 

RSIN: 851564860

KvK: 55099246