Mobiquity doneert aan IT4Kids

Mobiquity bouwt digitale oplossingen voor toonaangevende klanten in de gezondheidszorg, retail en de financiële sector. Het bedrijf opereert wereldwijd vanuit onder andere het kantoor in Amsterdam. Dit jaar deed Mobiquity een mooie donatie aan IT4Kids in de vorm van een geldbedrag — opgehaald met een interne veiling — en afgeschreven hardware.

Vervangen van hardware is essentieel
Voor een bedrijf als Mobiquity is het noodzakelijk dat hardware, zoals laptops en desktops, om de 2 à 3 jaar wordt vervangen en dus geüpgraded. Stephan Hartgers van Mobiquity vertelt: “De computers zijn dan nog in hartstikke goede conditie, maar voor onze werkzaamheden niet goed genoeg meer. Wij willen de apparatuur een mooie bestemming geven, want het is natuurlijk zonde om weg te gooien. Dat is ook niet duurzaam. Wij hebben rondgevraagd voor opties en zijn toen in aanraking gekomen met IT4Kids.”

“Wij willen de apparatuur een mooie bestemming geven, want het is natuurlijk zonde om weg te gooien. Dat is ook niet duurzaam."

Waarom Mobiquity IT4Kids steunt
Mobiquity support IT4Kids omdat kinderen de toekomst zijn. Ze willen de kinderen helpen. Marketing director Madeleine Bosch legt het uit: “Bij ons werken mensen van maar liefst 50 verschillende nationaliteiten. Veel van onze collega’s komen uit landen die minder welvarend zijn dan bijvoorbeeld Nederland. Zij weten helemaal hoe belangrijk het is om elkaar te helpen, om kinderen onderwijs te bieden, kansen te geven en de mogelijkheid op een goede ontwikkeling.” “Always be kind, is onze slogan. Het zit in onze cultuur en onze mensen om liefde te geven en voor elkaar te zorgen. Wij helpen als organisatie dan ook graag waar we kunnen”, vult Stephan aan. 

Een interne veiling
Tijdens de interne veiling konden medewerkers laptops kopen voor privégebruik. De biedingen liepen snel op. De mensen waren vrij gul, omdat ze een goede laptop voor eigen gebruik konden aanschaffen én daarmee ook nog eens een goed doel hielpen. De opbrengst van de veiling is geschonken aan IT4Kids. Tot slot heeft Mobiquity de hardware die niet in de veiling meeging, gedoneerd.

Ook doneren?
Is je zakelijke hardware toe aan een upgrade en wil je de afgeschreven apparatuur doneren aan IT4Kids om zo duurzame (sport)kansen voor kinderen te creëren die hier niet de financiële mogelijkheid voor hebben of te maken hebben met een fysieke uitdaging? Neem dan contact met ons op. Ook donaties in de vorm van een geldbedrag zijn meer dan welkom

Bedankt voor jullie support Mobiquity! Met de waarde van de donaties kunnen wij vele kinderen een (duurzame) sportkans geven.