Wouter van den Briel is nieuw bestuurslid van IT4Kids

Sinds 1 mei 2022 versterkt Wouter van den Briel het bestuur van IT4Kids. Na zijn rechtenstudie is hij naar het buitenland vertrokken. Samen met zijn vrouw heeft hij veel van de wereld gezien waarvan hij verschillende jaren in Spanje heeft gewoond. Sinds 6 jaar woont hij met zijn gezin in Nederland en is hij Client Services Director bij Van Benthem & Keulen advocaten en notariaat.

Wij gingen met Wouter in gesprek om te ontdekken wie hij is en waarom hij deel uit wil maken van het IT4Kids bestuur. Lees snel verder.

De wereld over voor de liefde – Voor de liefde naar Spanje, dat is een verhaal voor een romantische roman, een soort All You Need is Love story. “Tijdens mijn rechtenstudie ben ik naar Zweden gegaan waar ik mijn vrouw heb ontmoet. Zij komt uit Spanje en studeerde toen ook in Zweden. Teruggekomen in Nederland ben ik vrij snel naar Spanje verhuisd. Samen hebben we heel veel moois van de wereld gezien. Op dit moment wonen we in Utrecht samen met onze twee kinderen.”

Hoe is het om weer in Nederland te wonen? “Na al die jaren in het buitenland was het wel weer even wennen. Voor het werk en de ambities van mijn vrouw hebben we de keus gemaakt om naar Nederland te verhuizen. Een hele goede beslissing want we hebben het ontzettend naar ons zin hier, voorlopig blijven we nog. We hebben een leuke groep (buitenlandse) vrienden, fijn werk en Nederland is echt genieten op een mooie lentedag.”

"Ik ben heel trots dat ik op deze manier wat terug kan geven aan de maatschappij. De kinderen wil je door middel van sport een doel en ambities meegeven."

Bestuurslid van IT4kids
En nu ook nog eens lid van het bestuur van IT4Kids. “Ja, ik ben heel trots dat ik op deze manier wat terug kan geven aan de maatschappij. Kinderen wil je door middel van onder andere sport een doel en ambities meegeven. Met name in sport zitten waardevolle elementen zoals het leveren van topprestaties, het continu jezelf verbeteren en het werken in teamverband. Sport omhelst heel veel dingen die je op latere leeftijd nog steeds kan toepassen. Door kinderen een sportkans te geven kan je een klein steentje bijdragen aan hun toekomstige ontwikkeling.”

“Via FC Utrecht ben ik in contact gekomen met IT4Kids. In eerste instantie met Vincent van Voorden en later met Colette Zee en Jordy Kool. De manier waarop IT4Kids werkt vind ik heel bijzonder. Het is echt knap wat zij in korte tijd hebben bereikt. Mooi dat ik nu mag meedenken over vragen zoals, waar gaan we naar toe, hoe kunnen we vernieuwen en wat kan er beter.”

Als IT4Kids zijn wij heel blij met jou als aanwinst, wij zien daarnaast veel waarde in jouw netwerk en ook de expertise die jij en jouw kantoor hebben op het gebied van juridische kennis. Dat is een mooie aanvulling binnen ons team. “Ik hoop dat wij samen IT4Kids verder kunnen brengen op het gebied van o.a. continuïteit, professionalisering en naamsbekendheid.”