Clipforce produceert en doneert 2 inspirerende video’s aan IT4Kids

Clipforce Video & Animation uit Amsterdam ondersteunt IT4Kids met de productie van twee wervende videofilms. In de films wordt de prachtige missie van IT4Kids verteld door de ogen van kinderen.
 
Op de veiling van het IT4Kids gala kan er geboden worden op een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm. Voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om IT4Kids te steunen en uw organisatie optimaal te presenteren.
 
Clipforce is gespecialiseerd in het snel, voordelig en goed produceren van alle soorten video content. Bij Clipforce werken ambitieuze videomakers die niets liever doen dan goede en mooie content produceren.
 
Bij Clipforce ondersteunen we verschillende goede doelen. Niets is mooier dan de missie van goede doelen te kunnen verspreiden en te verrijken met video en animatie. Zo kunnen zij nog meer mensen helpen.
 
De marktbenadering van Clipforce is “zakelijk sportief”. We ondersteunen de missie van IT4Kids dan ook van harte. Elk kind heeft recht op een goede ontwikkeling. Sport is daarin een zeer belangrijk middel.