IT4Kids is het goede doel van de grootste EK-voetbalpool in de telecom- en IT-sector

IT4Kids is het goede doel van de ITchannelPRO CloudCup 2021. De CloudCup is de EK-voetbalpool voor de telecom- en IT-sector. Eric Luteijn, oprichter van ITchannelPRO en de CloudCup, besteedt met zijn media veel aandacht aan circulaire IT en vandaar dat hij onder andere heeft gekozen om IT4Kids als goed doel te selecteren voor de CloudCup.
ITchannelPro faciliteert in samenwerking met Arrow Nederland de CloudCup. Iedereen uit de telecom- en IT-sector kan meedoen aan deze EK-voetbalpool dat 11 juni start. Eric Luteijn: “Het is leuk, gratis en gezellig dat je elkaar uit de sector tegenkomt in deze pool. Voetbal is de grootste volkssport en hoe leuk is het om gezamenlijk met je bedrijf en/of klanten in de telecom- en IT-sector mee te doen aan onze voetbalpool? Verschillende sponsoren hebben prijzen beschikbaar gesteld en wij hebben ervoor gezorgd dat de uitslag iets gemakkelijker te voorspellen is doordat de uitslagen van gespeelde wedstrijden uit de historie worden weergegeven.” IT4Kids is het goede doel van deze EK-voetbalpool, met als doel bewustwording te creëren binnen de sector dat afgeschreven hardware waarde heeft en gedoneerd kan worden aan IT4Kids voor een duurzame sportkans voor kinderen. Het zou fantastisch zijn als de telecom- en IT-sector willen bijdragen aan het doel van IT4Kids om ieder kind in Nederland, ongeacht de financiële of fysieke situatie een duurzame (sport)kans te geven. Als IT4Kids zijn wij blij dat Eric Luteijn met ITchannelPro en de CloudCup 2021 IT4Kids een warm hart toedraagt en support. Wij hopen dat veel bedrijven IT4Kids leren kennen en hun afgeschreven hardware willen doneren voor het goede doel.

EK Voetbal

Het Europees Kampioenschap voetbal begint op 11 juni en wordt in twaalf landen gespeeld. In totaal zijn er 51 wedstrijden waarvan drie poulewedstrijden van Oranje en een kwartfinale in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Nederland speelt zijn eerste wedstrijd op 13 juni tegen Oekraïne. Ben je werkzaam in de telecom- of IT-sector en wil je meedoen aan de CloudCup, meld je dan hier aan: https://www.cloudcup.nl