IT4Kids wordt partner van de Big Improvement Day!

Stichting IT4Kids wordt partner van de Big Improvement Day. Het doel is om middels deze samenwerking bij te dragen aan de meest positieve dag van het jaar. De innovatieve manier van fondsenwerving van IT4Kids sluit mooi aan bij BID, het platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwde samenwerking.

Colette Zee, directeur IT4Kids: “Het is een eer dat IT4Kids met haar innovatieve manier van fondsenwerving deel uit mag maken van dit mooie platform van BID, waarbij de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven bij elkaar komt. Een mooie manier om aandacht te vragen voor de vele kinderen die financiële en fysieke beperkingen hebben. Wij kunnen deze doelgroep helpen door afgeschreven hardware in te zamelen van bedrijven en de waarde hiervan te doneren aan projecten van goede doelen die zich inzetten voor duurzame (sport)kansen voor kinderen. En daarbij is de ICT-markt enorm vervuilt, dus door de hardware een tweede leven te geven, draagt de donateur naast haar MVO-doelstellingen ook bij aan het milieu”. 

BID

Initiatiefnemer Ralph van Hessen: “We zijn verheugd dat wij ook een goed doel als IT4Kids kunnen toevoegen aan ons platform. Een positieve jonge stichting die vernieuwende ideeën heeft. Het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie. Dat gun ik IT4Kids, maar ook de andere partners en bezoekers van de BID”.

 

Colette heeft op 19 mei 2021 gesproken op de Big Improvement Day, bekijk het hier.