IT4Kids verlengt partnership met Krajicek Foundation

Gister op donderdag 12 december heeft IT4Kids haar partnership met de Krajicek Foundation tot en met 2021 verlengd. Colette Zee (IT4Kids) en Gerlinde van Raalte (Krajicek Foundation) ondertekenden het contract op het kantoor van IT4Kids in Noordwijk.
Buiten spelen en sporten is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Sinds 2017 werken IT4Kids en de Krajicek Foundation samen om jeugd in aandachtswijken te motiveren en te inspireren om regelmatig naar buiten te gaan. Daarbij ligt de focus vooral op de meiden.
 
Krajicek Meidenevent
De Krajicek Foundation organiseert samen met IT4Kids jaarlijks het Krajicek Meidenevent. Een girls only event voor meiden in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar met als doel hen te stimuleren om vaker naar Krajicek Playgrounds te komen en een actieve levensstijl te ontwikkelen en te behouden.
Aan de afgelopen editie deden maar liefst 370 meiden van 30 verschillende Playgrounds mee. Nieuw dit jaar was de toevoeging van het meidenvoetbaltoernooi waaraan maar liefst 25 teams in 2 leeftijdscategorieën mee hebben gedaan.