Nieuwe samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation

IT4Kids en de Dirk Kuyt Foundation gaan samenwerken. Op donderdag 29 augustus waren oprichter Jordy Kool en projectmedewerkster Kate Ruinemans aanwezig tijdens de jaarlijkse Zomerborrel van de foundation om samen met Dirk Kuyt de officiële aftrap te doen.
IT4Kids en de Dirk Kuyt foundation gaan een langdurige samenwerking aangaan en het eerste project die IT4Kids sponsort is het frame voetbal.
Onze missie ‘Ieder kind moet kunnen spelen en sporten’ sluit goed aan bij het frame-voetbal project en zijn daarom trots dat we hiermee kunnen starten.
 
Frame-voetbal Er is sinds eind 2018 een samenwerkingsverband tussen de KNVB, Stichting Het Gehandicapte Kind, de Johan Cruyff Foundation en de Dirk Kuyt Foundation om het frame-voetbal in Nederland op de kaart te zetten. Gezamenlijk verzorgen we clinics door heel het land en proberen we het frame-voetbal structureel bij een vereniging in het programma te laten opnemen.
 
Project interland Nederland – Engeland Kartrekker van het frame-voetbal Ramon Storm komt met het fantastische nieuws dat er in het voorjaar van 2020 een allereerste, officiële interland gespeeld gaat worden tussen Nederland en Engeland (waar frame-voetbal is ontstaan en al een stuk groter is). Dankzij IT4Kids kunnen we samen van deze interland een prachtig evenement maken.