Samenwerking N.E.C. Maatschappelijk en IT4Kids verlengd met 1 jaar

N.E.C. Maatschappelijk en IT4Kids hebben hun samenwerking opnieuw met een jaar verlengd! IT4Kids is de official projectpartner van N.E.C. United en Elektrisch Rolstoelvoetbal.

Projectcoördinator An Nijkamp is blij met de hernieuwde overeenkomst. “Wij zijn ontzettend trots dat de samenwerking met IT4Kids wederom met een jaar is verlengd. Met IT4Kids als official partner van ons elektrisch rolstoelvoetbalteam bieden we kinderen met een fysieke beperking die rolstoelgebonden zijn een unieke sportkans. Zo kunnen zij toch de sport beoefenen die ze altijd al graag hadden willen doen.”

N.E.C. United
Met het project N.E.C. United krijgen zo’n vijftig kinderen een jaar lang twee keer per week sportles. Zij worden hiermee geholpen in hun dagelijkse leven, zodat zij ook ná de lessen blijven profiteren van de geleerde skills. De ervaring is dat bijna alle kinderen die het N.E.C. United programma gevolgd hebben lid worden van een vereniging.

Over IT4Kids
Stichting IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen. Deze organisaties zetten zich in voor duurzame (sport)kansen voor kinderen die deze om financiële of fysieke uitdagingen anders niet hebben.

Bij IT4Kids zijn ze ook enthousiast over de contractverlenging. “Super dat we de fijne samenwerking met N.E.C. kunnen voortzetten”, zegt Evelyn Kleij project en partnership manager van IT4Kids. “Daar zijn we oprecht blij mee! Het is heel mooi om te zien dat we met het project N.E.C. United en elektrisch rolstoelvoetbal zoveel kinderen die structurele sportkans kunnen geven. Daarnaast is het contact tussen IT4Kids en N.E.C. zeer prettig. Vanuit N.E.C. krijgen we succesvolle leads naar bedrijven om de afgeschreven hardware op te halen, waardoor we een extra bijdrage aan de projecten kunnen geven.”

Wil jij kinderen ook een structurele sportkansen bieden? Doneer dan als bedrijf je hardware en steun N.E.C. Maatschappelijk.