Help je mee de IT4Kids kerstboom optuigen?

Doneer een kerstbal voor sportkansen voor kinderen!

Met de IT4Kids-decemberactie willen we samen met jou kinderen een sportkans geven in 2023. Help je mee de IT4Kids kerstboom optuigen? Doneer een kerstbal voor sportkansen voor kinderen!

Veel kinderen in Nederland hebben niet de mogelijkheid om lid te worden bij een sportvereniging door financiële of fysieke uitdagingen. Op dit moment zijn dat al 1 op de 8 kinderen en in de steden zelfs 1 op de 4 kinderen. Dat zijn gemiddeld 3 kinderen in een schoolklas. En onze doelgroep blijft helaas groeien… Wij willen deze kinderen een sportkans geven, zodat ook zij #skills4life kunnen ontwikkelen waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. 

Wij kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken. Het is nu nog een kale boom, maar wij hopen dat jij een digitale kerstbal wil doneren. Wij hangen jouw digitale kerstbal in de boom hiernaast. Laten we de kerstboom met elkaar volhangen, zodat we de piek bereiken! Doneren kan al vanaf 5 euro voor een sportkans.

Help je mee de IT4Kids kerstboom optuigen?

Help de IT4Kids kerstboom optuigen. Doneer een kerstbal!

In de decembermaand willen we samen met jou de IT4Kids kerstboom optuigen. Doneer een kerstbal vanaf €5 en wij hangen jouw kerstbal voor een sportkans in de digitale kerstboom. 

Laten we de kerstboom met elkaar volhangen zodat we de piek bereiken!

Doneer kan hiernaast gemakkelijk via iDeal of Creditcard.