Doneer hardware voor N.E.C. Maatschappelijk

Steun N.E.C. Maatschappelijk

Voor veel kinderen in Nederland is sporten niet vanzelfsprekend door financiële of fysieke uitdagingen. N.E.C. Maatschappelijk geeft deze kinderen uit Nijmegen een sportkans d.m.v. verschillende programma’s. IT4Kids is partner van de twee projecten: N.E.C. United en Elektrisch rolstoelvoetbal. 

IT4Kids haalt afgeschreven hardware op bij bedrijven. De data wordt op gecertificeerde wijze verwijderd van de apparatuur om de hardware vervolgens een tweede leven te geven. De waarde van de hardware wordt geschonken aan N.E.C. Maatschappelijk, zodat zij de projecten kunnen laten groeien en meer kinderen een structurele sportkans kunnen geven.

Jij kan meehelpen! Geef op werk aan dat IT-apparatuur gedoneerd kan worden aan het goede doel: via IT4Kids aan N.E.C. Maatschappelijk. Of misschien wil je direct doneren? Neem dan contact op door het formulier op deze website in te vullen.

De N.E.C. projecten die je met een donatie ondersteunt!

N.E.C. United

Elektrisch rolstoelvoetbal

Met het project N.E.C. United krijgen ongeveer 16 kinderen per wijk (in totaal 3 wijken) een jaar lang twee keer per week sportles. Kinderen worden hiermee geholpen in hun dagelijkse leven, zodat zij ook ná de lessen blijven profiteren van de geleerde skills. De ervaring is dat 90% van de kinderen die het N.E.C. United programma gevolgd heeft, lid wordt van een vereniging. 

Met Elektrisch Rolstoelvoetbal kunnen kinderen en jongeren die rolstoel gebonden zijn, middels aanpassingen aan de elektrische rolstoel, toch de sport doen die ze zo graag zouden willen doen. N.E.C. Maatschappelijk is de eerste club die rolstoelvoetbal aanbiedt. Een prachtig project!

Veilig hardware en laptops doneren: Hoe het werkt

Het doneren van hardware met je bedrijf aan Stichting IT4Kids (CBF-erkend) is simpel en veilig. Het enige wat je hoeft te doen is contact met IT4Kids opnemen, zodat we een ophaal-afspraak kunnen inplannen. Wij regelen de rest. 

Over de data op de hardware hoef je je geen zorgen te maken. Onze verwerkingspartners verwijderen de opgeslagen data op een zorgvuldige, gecertificeerde (ISO) manier. Je ontvangt hiervan een bewijs per datadrager. Pas nadat de data is verwijderd, zorgen wij ervoor dat de hardware bij professionele partijen terechtkomt die de apparaten een tweede leven bieden. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@it4kids.com of bel naar 085-4821002.

Ja, ik wil hardware doneren met mijn bedrijf

Heb je geen hardware, maar wil je wel een donatie maken voor N.E.C. Maatschappelijk?

Wil je graag een financiële bijdrage leveren aan N.E.C. Maatschappelijk om kinderen een structurele sportkans te geven, zodat zij #skills4life kunnen ontwikkelen? Dat kan. Een geldelijke donatie waarderen wij ook enorm. Hoe klein of groot de donatie ook is. 

Over IT4Kids

IT4Kids is een CBF-erkend goed doel dat afgeschreven hardware inzamelt van bedrijven. De waarde van de hardware wordt geschonkene aan projecten van goede doelen die kinderen met een financiële of fysieke uitdaging een structurele sportkans geven. IT4Kids werkt samen met diverse goede doelen partners, waaronder N.E.C. Maatschappelijk.

Het is een innovatieve manier van fondsenwerving dat bijdraagt aan twee belangrijke maatschappelijke aandachtspunten: sport en bewegen & circulaire IT voor een beter milieu. In 2030 wil  IT4Kids dat alle kinderen in Nederland de kans hebben om te kunnen participeren in sport, want ieder moet mee kunnen doen. Als ieder bedrijf zijn hardware doneert aan IT4Kids, moet dit lukken!

Vragen? Neem contact op met IT4Kids