Doneer hardware voor FC Utrecht

Steun FC Utrecht

Voor veel kinderen in Nederland is sporten niet vanzelfsprekend door financiële of fysieke uitdagingen. FC Utrecht geeft deze kinderen uit omgeving Utrecht een sportkans d.m.v. verschillende programma’s. IT4Kids is partner van de verschillende projecten in de wijk.

IT4Kids haalt afgeschreven hardware op bij bedrijven. De data wordt op gecertificeerde wijze verwijderd van de apparatuur om de hardware vervolgens een tweede leven te geven. De waarde van de hardware wordt geschonken aan FC Utrecht, zodat zij de projecten kunnen laten groeien en meer kinderen een structurele sportkans kunnen geven.

Jij kan meehelpen! Geef op werk aan dat IT-apparatuur gedoneerd kan worden aan het goede doel: via IT4Kids aan FC Utrecht. Of misschien wil je direct doneren? Neem dan contact op door het formulier op deze website in te vullen.

Veilig hardware en laptops doneren: Hoe het werkt

Het doneren van hardware met je bedrijf aan Stichting IT4Kids (CBF-erkend) is simpel en veilig. Het enige wat je hoeft te doen is contact met IT4Kids opnemen, zodat we een ophaal-afspraak kunnen inplannen. Wij regelen de rest. 

Over de data op de hardware hoef je je geen zorgen te maken. Onze verwerkingspartners verwijderen de opgeslagen data op een zorgvuldige, gecertificeerde (ISO) manier. Je ontvangt hiervan een bewijs per datadrager. Pas nadat de data is verwijderd, zorgen wij ervoor dat de hardware bij professionele partijen terechtkomt die de apparaten een tweede leven bieden.

Heb je interesse in doneren? Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met je op.

Heb je geen hardware, maar wil je wel een donatie maken voor FC Utrecht?

Wil je graag een financiële bijdrage leveren aan FC Utrecht om kinderen een structurele sportkans te geven, zodat zij #skills4life kunnen ontwikkelen? Dat kan. Een geldelijke donatie waarderen wij ook enorm. Hoe klein of groot de donatie ook is. 

Over IT4Kids

IT4Kids is een CBF-erkend goed doel dat afgeschreven hardware inzamelt van bedrijven. De waarde van de hardware wordt geschonkene aan projecten van goede doelen die kinderen met een financiële of fysieke uitdaging een structurele sportkans geven. IT4Kids werkt samen met diverse goede doelen partners, waaronder FC Utrecht.

Het is een innovatieve manier van fondsenwerving dat bijdraagt aan twee belangrijke maatschappelijke aandachtspunten: sport en bewegen & circulaire IT voor een beter milieu. In 2030 wil  IT4Kids dat alle kinderen in Nederland de kans hebben om te kunnen participeren in sport, want ieder moet mee kunnen doen. Als ieder bedrijf zijn hardware doneert aan IT4Kids, moet dit lukken!

Vragen? Neem contact op met IT4Kids