Actie voor het goede doel IT4Kids - Shirtsponsor vv Alblasserdam

Voetbalvereniging Alblasserdam wil op verschillende manier een maatschappelijke bijdrage leveren. Dat doen ze onder andere door het goede doel IT4Kids, shirtsponsor te laten zijn bij de jeugd. 

De actie
De jeugdafdeling van voetbalvereniging Alblasserdam gaat een goed doel promoten: IT4Kids. De naam van dit goede doel is vanaf heden op de shirts te zien. Zaterdag 2 oktober 2021 lieten de kinderen hun nieuwe shirt zien en werd namens de sponsor een shirt overhandigd aan Edwin Meijer van het bestuur van vv Alblasserdam.

Meijer laat in een bericht weten: “De voetbalvereniging in Alblasserdam heeft besloten een nieuwe weg in te slaan en zich meer maatschappelijk te gaan betrekken/inzetten binnen de regio. De voetbalvereniging is meer dan een aantal leden die hun wedstrijdjes spelen.
De club moet voor alle kinderen uit het dorp en omstreken de gelegenheid bieden op eigen niveau te kunnen sporten en elkaar te ontmoeten.
Om dit te bereiken zijn er de laatste tijd een aantal mooie initiatieven gestart. Een hele belangrijke daarvan is dat we besloten hebben binnen de gehele jeugdafdeling een goed doel te promoten. In deze samenwerking worden een aantal acties ondernomen waarbij de opbrengsten geheel ten goede komen aan de jeugd die om diverse redenen niet of nauwelijks kunnen sporten.”

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.