Actie voor het goede doel IT4Kids - Dam tot Damloop

Amsterdamse studentenroeivereniging Skøll finisht Dam tot Damloop en haalt ruim €1.100 op voor IT4Kids

De actie
Op zondag 17 september 2023 hebben leden van de Amsterdamse studentenroeivereniging Skøll een indrukwekkende prestatie neergezet door de Dam tot Damloop, een afstand van 10 Engelse mijl, te volbrengen. Deze sportieve inspanning stond in het teken van het inzamelen van geld voor het goede doel IT4Kids.

Wat levert dit op voor IT4Kids? 
Na de finish verzamelden de deelnemers zich tijdens een borrel, waarbij ze alle aanwezige leden informeerden over de uitdagingen waarmee kinderen worden geconfronteerd wanneer ze niet de mogelijkheid hebben om te sporten. Vervolgens deden ze een beroep op vrienden en familie om bij te dragen aan dit nobele doel.

Het resultaat van hun inzet mag er zijn. Het was niet alleen een sportieve triomf, maar ook een opbrengst van ruim €1.100 voor IT4Kids. Dit geld zal worden gebruikt om sportkansen te creëren voor kinderen die financieel en fysiek kwetsbaar zijn. De bijdrage van de studentenroeivereniging Skøll is een bewonderenswaardige prestatie van het team.

Het is inspirerend om te zien hoe sportieve activiteiten worden gecombineerd met liefdadigheid, zodat alle kinderen de kans krijgen om deel te nemen aan sportieve activiteiten. Deze actie benadrukt op prachtige wijze hoe gemeenschapszin en sportieve passie kunnen samenkomen ten behoeve van een rechtvaardig en inclusief doel.

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.