Actie voor het goede doel IT4Kids - Netwerkevent voor Businessclub FC Lisse

Bij FC Lisse werd oktober 2023 uitgeroepen tot de IT4Kids maand en werd bijna €14.000 opgehaald! Een onderdeel was het netwerkvent voor de Business Club. 

De actie
FC Lisse organiseerde een netwerkevenement voor de Business Club, waar Colette Zee vertelde over IT4Kids en het belang van sportkansen voor kinderen. Tijdens deze avond werd nog eens €4.000 opgehaald aan donaties.

Colette Zee: “Het is ontzettend mooi om te ervaren hoe FC Lisse met haar vrijwilligers en de leden van de Business Club initiatieven heeft ontwikkeld voor IT4Kids. Het laat zien hoe sport verbindt. Mijn dank is groot aan het hele team van FC Lisse. Met het fantastische opgehaalde totaalbedrag van 14.000 euro, kunnen we heel veel kinderen een sportkans geven.”

Want naast het netwerkevent organiseerde FC Lisse deze maand ook nog de voetbalwedstrijd tussen het gelegenheidsteam van FC Lisse en Creators FC, waarmee bijna €10.000 werd opgehaald.

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.