Actie voor het goede doel IT4Kids - ChannelEngine loopt Leiden Marathon

Het sportieve ChannelEngine heeft met een groep medewerkers de Marathon van Leiden gerend voor IT4Kids. 

De actie 
Tijdens de recente Leiden Marathon hebben de medewerkers van ChannelEngine zich op sportieve wijze ingezet voor het goede doel IT4Kids. Met een indrukwekkende gezamenlijke afstand van maar liefst 313 kilometer hebben zij niet alleen hun fysieke grenzen verlegd, maar ook geld ingezameld om kansen te creëren voor kinderen via IT4Kids.

De actie betrof niet alleen het lopen van de marathon zelf, maar de marathonlopers waren actief bezig met het werven van sponsorgeld voor IT4Kids, waarmee de opbrengst van de prestatie rechtstreeks naar dit goede doel ging.

Wat heeft het opgeleverd voor IT4Kids?
Het resultaat van deze inspanningen mag er zijn. Dankzij de vrijgevigheid van vrienden, familie en collega’s hebben de deelnemers maar liefst €1565 weten in te zamelen. Dit bedrag, naast de reeds indrukwekkende prestatie van het afleggen van 42,195 kilometer, draagt aanzienlijk bij aan het creëren van sportkansen voor kinderen.
 
ChannelEngine, bedankt voor jullie mooie prestatie en donatie. Jullie hebben op een geweldige manier laten zien hoe een gezamenlijke inspanning het verschil kan maken in het leven van kinderen. 
 

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.