Actie voor het goede doel IT4Kids - Goed doel event The Future Group

Het IT ondernemerscollectief The Future Group gaat de samenwerking aan met IT4Kids om zo samen kinderen de mogelijkheid te geven om te sporten. De circa 400 ondernemers die zijn aangesloten bij The Future Group worden opgeroepen om bij hun opdrachtgever de vraag uit te zetten of zij afgeschreven hardware hebben en willen doneren aan IT4Kids. Op het Innovation event op 20 april in Zeist is er de kans om te doneren en wordt er gedemonstreerd hoe gecertificeerd datawipen van hardware in zijn werk gaat.
 
De actie 
Op 20 april 2023 vond in Zeist het jaarlijkse Innovation event plaats van The Future Group! Hét event voor en door IT’ers waar je in een inspirerend programma op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. IT4Kids was het goede doel van het evenement. Een prachtige kans voor IT4Kids om kennis te maken met bedrijven uit de IT wereld, de belangrijkste doelgroep van IT4Kids voor het ontvangen van donaties.


Wat heeft het opgeleverd voor IT4Kids? 
Als verrassing ontving Colette Zee, directeur IT4Kids, aan het einde van het evenement een prachtige cheque van €1.000. Naast het geldbedrag kon IT4Kids demonstreren hoe ze te werk gaan en de data op een gecertificeerde manier van de hardware verwijderen. Een prachtig evenement om aan de IT-wereld te laten zien wie IT4Kids is. 

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.