Actie voor het goede doel IT4Kids - Kerstpakketten

Scamander Solutions is een bedrijf dat gevestigd is in Nieuwegein en zich al meer dan 25 jaar inzet voor de implementatie van digitale informatievoorziening bij organisaties. Stichting IT4Kids ontving rond de feestdagen een prachtig bedrag op de rekening omdat ze kerstpakketten hadden gedoneerd. Met dit bedrag zijn sportkansen voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen gerealiseerd. 

De actie 
De werknemers van Scamander ontvangen ieder jaar een kerstpakket. Naast het kerstpakket konden ze nu kiezen om de waarden van het pakket te schenken aan het goede doel IT4Kids. Deze actie toont niet alleen de vrijgevigheid en betrokkenheid van de werknemers van Scamander Solutions, maar ook hun inzet om een positieve impact te hebben op de gemeenschap.


Wat heeft het opgeleverd voor IT4Kids? 
De werknemers van Scamander kregen dit jaar de mogelijkheid om hun kerstpakket te doneren aan het goede doel IT4Kids in plaats van het zelf te behouden. Velen hebben ervoor gekozen om van deze optie gebruik te maken. Hierdoor heeft de actie een prachtig bedrag van €340 opgeleverd. Met deze mooie donatie heeft Stichting IT4Kids de kans gekregen om sportkansen te realiseren voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen. Dit betekent dat kinderen die anders misschien niet de mogelijkheid zouden hebben gehad om aan sportactiviteiten deel te nemen, nu de kans krijgen om zich te ontwikkelen en te genieten van de voordelen van sport en beweging.

Ook een actie starten voor het goede doel IT4Kids?
Wil je ook een (sportieve)actie starten? Laat het ons weten! Stuur ons een mail of vul het contactformulier op de website in. 

Ga hier terug naar de pagina met alle ‘Kom in acties’ voor IT4Kids.