10 jaar IT4Kids - in gesprek met Annelotte van Berkel 

Als de PA van Jordy Kool bij Infotheek Group raakte Annelotte al snel betrokken bij IT4Kids voor het organiseren van evenementen, zoals de gala’s. Nu is ze lid van het bestuur als Penningmeester en regelt ze de administratie voor de stichting.

𝗘é𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗼𝗼𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗴𝗶𝗻𝗷𝗮𝗿𝗲𝗻? “De Kerstbomendag is het eerst wat in mij opkomt. Met ons kleine team begon het vroeg in de ochtend. In het bos, met de autolichten aan om alles op te kunnen bouwen. En met de afbouw was het weer hetzelfde. In het donker alles opruimen met elkaar. Als ik daaraan terugdenk, dan ben ik zo trots op het team. Dan zie je hoe hard iedereen zich inzette voor IT4Kids: om zoveel mogelijk kinderen te helpen.”

𝗝𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗴 𝘁𝗲 𝗱𝗲𝗻𝗸𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗜𝗧𝟰𝗞𝗶𝗱𝘀, 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴? “Ik heb altijd achter de missie van IT4Kids gestaan. Maar nu, als moeder, begrijp ik nog beter hoe belangrijk sport is voor kinderen. Het gaat niet alleen om beweging, maar ook om sociale interactie en zelfvertrouwen. Sporten helpt kinderen groeien, en dat zie ik nu ook echt bij mijn eigen dochter, vooral tijdens de gym en onze tennisuitjes. Het is een groot gemis voor een kind, als hij of zij niet kan sporten.”

“𝗗𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗯𝗲𝗻 𝗶𝗸 𝗮𝗹 𝗯𝗶𝗷𝗻𝗮 𝘁𝗶𝗲𝗻 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗲𝘁𝗿𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗜𝗧𝟰𝗞𝗶𝗱𝘀. Ik weet waar we het voor doen, en ik ben ongelooflijk trots op hoe de organisatie zich heeft ontwikkeld. Het team groeit, we halen meer geld op en krijgen meer donateurs. Samen maken we een verschil!”