IT4Kids blijft partner van het Frame Running project van de Dirk Kuyt Foundation

In 2024 gaat IT4Kids wederom het Frame Running project van de Dirk Kuyt Foundation ondersteunen! Als partners streven we ernaar om het Frame Running project, dat kinderen met een fysieke uitdaging de kans biedt om te sporten, voort te zetten en verder te ontwikkelen.

 

Dankzij de steun van IT4Kids kan de Dirk Kuyt Foundation regionale competitiedagen faciliteren, waardoor kinderen met een fysieke uitdaging kunnen deelnemen aan wedstrijden die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. En met als kers op de taart de Dirk Kuyt Foundation Frame Running Cup die er weer aankomt op 20 april en waar iedereen, vanuit alle atletiekverenigingen, aan mee kan doen. 

 

Om nog meer steun te genereren voor Frame Running, maakt de Dirk Kuyt Foundation gebruik van het innovatieve fundraisingsmodel van IT4Kids. Bedrijven worden aangemoedigd om afgeschreven hardware te doneren, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Frame Running Project.

 

Wil jouw bedrijf bijdragen aan dit waardevolle initiatief? Bezoek dan www.it4kids.com/doneren voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@it4kids.com. Samen kunnen we blijvende verandering teweegbrengen en meer kinderen de kans geven om te sporten en te groeien, ongeacht hun uitdagingen.