IT4Kids en de Dirk Kuyt Foundation verlengen samenwerking

Op zaterdag 3 september waren Colette Zee en Evelyn Kleij aanwezig bij de Dirk Kuyt Foundation Frame Running regiocompetitie. Om aan te moedigen én om de samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation te verlengen.

Dirk Kuyt Foundation

Zaterdag 3 september werd er een Dirk Kuyt Foundation regiocompetitie wedstrijd gehouden op het terrein van Olympus ‘70 Atletiek in Naaldwijk. De Dirk Kuyt Foundation stimuleert de aangepaste sport. Onze missie ‘Ieder kind moet kunnen spelen en sporten’ sluit goed aan bij het Frame-Running project. Mede dankzij onze samenwerking is Frame-Running nu ook in wedstrijdverband mogelijk. De competitie helpt om ook deze sporters extra uitdaging te bieden in het beoefenen van Frame Running. 

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels circa 175 sportevenementen door heel Nederland, waarbij ze zich richten op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.


Wil jij met je bedrijf onze projecten steunen? Doneer jullie afgeschreven hardware! Ga dan naar onze donatiepagina of neem contact met ons op.