IT4Kids steunt het Prinses Máxima Centrum door middel van donaties voor afgeschreven hardware

Dit jaar steunt Stichting IT4Kids het sport- en beweegprogramma Maximaal Bewegen. Dit programma biedt het hele jaar door bewegingsactiviteiten voor kinderen met kanker. Kinderen worden tijdens hun verblijf in het Prinses Máxima Centrum uitgedaagd om actief bezig te zijn, want bewegen draagt bij aan goed herstel en biedt de nodige afleiding en plezier. 

Dankzij de steun van IT4Kids en andere donateurs kan de Foundation het sport- en beweegprogramma blijven realiseren. De kosten voor dit project vallen niet binnen de verzekerde zorg. Om nog meer fondsen te werven voor dit project, kunnen bedrijven afgeschreven hardware aan de Foundation doneren. IT4Kids verzorgt de verwerking van de hardware en zorgt ervoor dat de netto opbrengst hiervan ten goede komt aan het programma Maximaal Bewegen.

Wil je afgeschreven hardware doneren of op een andere manier dat direct bijdragen aan onze missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven? Neem contact op met de Foundation voor meer informatie (mail: foundation@prinsesmaximacentrum.nl of bel: 088 – 972 87 51). Samen maken we het verschil in het leven van kinderen met kanker.

Quote Evelyn Kleij (IT4Kids)
Ik ben heel blij met de samenwerking tussen Prinses Maxima Centrum en IT4kids. IT4Kids gelooft in de kracht van bewegen om kinderen sociaal en emotioneel te laten groeien. Vanuit deze overtuiging is het heel mooi dat IT4Kids kan bijdragen aan het Maximaal Bewegen project.

Quote Patrick van der Torre, kinderfysiotherapeut
“Alle kinderen in het Máxima in beweging krijgen én houden. Dankzij de steun van IT4Kids maken we dit mogelijk!”