N.E.C. en IT4Kids verlengen samenwerking

N.E.C. en IT4Kids hebben de samenwerking met één jaar verlengd. Na twee succesvolle seizoenen hebben beide partijen de nieuwe overeenkomst op vrijdag 9 september jongstleden ondertekend.

Voor veel kinderen in Nederland is sporten niet vanzelfsprekend door financiële of fysieke uitdagingen. Stichting IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen. Deze organisaties zetten zich in voor duurzame (sport)kansen voor kinderen die deze om financiële of fysieke uitdagingen niet hebben. 

Colette Zee, algemeen directeur van IT4Kids, geeft aan: “Wij zijn verheugd dat wij met IT4Kids onze samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk kunnen intensiveren en uitbreiden. We hebben er alle vertrouwen in dat we ook dit derde partnershipjaar weer veel impact kunnen maken met elkaar en veel duurzame sportkansen voor kinderen kunnen realiseren.” 

Naast het project N.E.C. United ondersteunt IT4Kids ook het nieuwe project Elektrisch Rolstoelvoetbal van N.E.C., dat afgelopen week officieel van start is gegaan. 

Voorzitter Hans Schapenk van N.E.C. Maatschappelijk: “Het is goed om te zien dat IT4Kids en N.E.C. Maatschappelijk dezelfde doelen nastreven: opkomen voor kinderen en via sport en N.E.C., geluksmomenten creëren. Dankzij IT4Kids hebben wij elektrische rolstoelen kunnen aanschaffen, zodat N.E.C. ook een rolstoelelftal heeft als eerste van Nederland!”

Wil jij met je bedrijf afgeschreven hardware doneren? Ga dan naar onze donatiepagina of neem contact met ons op.