Kom in actie voor IT4Kids

Jaarlijks weten steeds meer bedrijven en particulieren IT4Kids te vinden om acties op te zetten en zo geld in te zamelen voor IT4Kids.

Het is fantastisch om te zien dat steeds meer bedrijven en particulieren zich door middel van een actie inzetten voor het goede doel van IT4Kids en op die manier steun bieden aan structurele sportkansen voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen. Het feit dat deze steun elk jaar toeneemt, getuigt van een groeiende bewustwording en betrokkenheid bij het welzijn van kinderen in Nederland die het nodig hebben.

Het organiseren van acties om geld in te zamelen voor IT4Kids is een prachtige manier om bij te dragen aan deze sportkansen. Of het nu met collega’s, vrienden of een serviceclub is, elke bijdrage telt en maakt een verschil in het leven van deze kinderen. Het gaat van een golfevenement tot een kerstpakketactie, van marketingcampagnes tot een voetbaltoernooi. Ben je benieuwd naar meer voorbeelden? Bekijk dan vooral deze pagina! 

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een actie, aarzel dan niet om contact op te nemen met IT4Kids of om een actie aan te maken op Whydonate. Samen kunnen we nog meer kinderen de kans geven om te sporten en zo een positieve impact te maken op hun leven.