Mike van der Hoorn is ambassadeur van IT4Kids

We kunnen aankondigen dat FC Utrecht verdediger Mike van der Hoorn de nieuwe ambassadeur is van IT4Kids!

IT4Kids en FC Utrecht zetten zich al jaren samen in om de jeugd in en rondom Utrecht in beweging te krijgen door middel van het project FC Utrecht in de Wijk. Een partnerschap dat het belang van sociale, mentale, economische en fysieke fitheid als de pijlers van een gezonde groei voor de jeugd.

Mike van der Hoorn, een voetballer die naast het veld ook buiten het veld een verschil wil maken, sluit zich aan bij IT4Kids als ambassadeur. Hiermee volgt hij vanuit FC Utrecht Sean Klaiber op. Zijn toewijding aan het helpen van kinderen maken hem de ideale vertegenwoordiger voor IT4Kids. Mike van der Hoorn: “Nu ik zelf ook kinderen heb zie je hoe mooi het kan zijn om een kind blij te maken. Toen ik de kans kreeg om ambassadeur te worden van IT4kids had ik dus geen twijfel en vind ik het heel mooi en leuk om een kleine bijdrage te leveren in de ontwikkeling van de kinderen bij IT4kids.”

Samen met FC Utrecht, IT4Kids en Mike van der Hoorn zetten we ons in voor sportkansen voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen!