Nieuw IT4Kids bestuurslid Miguel Brahim Brengt financiële kennis in huis

Het IT4Kids bestuur wordt uitgebreid met Miguel Brahim, een echtgenoot en vader van twee zonen en partner bij PwC met een expertise in het digitaliseren van accounting en reporting. Zijn achtergrond in finance brengt een waardevolle aanvulling in het IT4Kids bestuur, waar hij de rol van penningmeester op zich zal nemen.

Miguel is opgegroeid in een klein dorpje in Brabant, maar hij heeft op diverse plekken in de wereld gewoond, van Suriname tot Amerika. “De middelbare school heb ik gevolgd in Suriname, voor mijn studie ben ik teruggekomen naar Nederland. Vervolgens heb ik o.a. een paar jaar in Amerika gewoond, waar ook mijn jongste zoon is geboren.”

Verhuizen, sport & vrienden
De keuze voor IT4Kids kwam voort uit zijn eigen ervaringen. “Sport speelde een cruciale rol in mijn leven, voor de mentale en fysieke gezond, en voor plezier. Maar ook voor het maken van waardevolle vriendschappen. Sport heeft mij in iedere nieuwe woonplaats geholpen aan het opbouwen van een sociale kring. En ik haal zelfs kansen voor mijn werk uit sport, doordat je netwerk ook wordt uitgebreid. Op dit moment kan je mij vooral vinden om de squash- of tennisbaan. En in het weekend ga ik graag met mijn zoons naar de sportschool”, vertelt Miguel. Hij is vastbesloten om anderen dezelfde kansen te bieden die hij heeft gehad.

IT4Kids Penningmeester
“Ik heb een fijne stabiliteit in mijn carrière en privéleven. Het zette mij tot nadenken om iets terug te gaan doen voor de maatschappij. Ik was nog zoekende op welke manier ik dat zou willen. En toen kwam IT4Kids in beeld en dat voelde direct als de perfecte match.” Zijn ervaring in financiën en zijn ambitie om processen te optimaliseren, maken hem een waardevolle aanwinst voor het bestuur. Samen met directeur Colette en oprichter Jordy, streeft hij naar het verbeteren van interne processen en controles.

“IT4Kids biedt een platform om mijn passie voor sport en mijn kennis van financiën te combineren met een mogelijkheid om terug te geven aan de samenleving. Het is een prachtig goed doel dat zich inzet voor het creëren van sportkansen voor kinderen. Ik ben me ervan bewust dat, terwijl ik altijd toegang heb gehad tot sport en mijn kinderen ook, er veel kinderen in Nederland zijn die deze mogelijkheid niet hebben,” zegt Miguel. “Ik geloof dat we met een gezamenlijke inspanning nog meer kinderen kunnen helpen om de positieve impact van sport te laten ervaren.”

Met zijn gedrevenheid, expertise en toewijding zijn wij verheugd met Miguel Brahim als nieuw bestuurslid bij IT4Kids!