Reserveer je tafel of seats voor het IT4Kids gala 2024

Het IT4Kids gala- The Club Edition vindt plaats op zaterdag 28 september 2024. De ontvangst, de gala-avond met fantastische veiling-items én de afterparty, die tot in de late uurtjes duurt, vinden plaats in de spectaculaire Studio 21 in Hilversum.  

Welcome to the Club: een avond die niet alleen de glans van het heden viert, maar ook de belofte van een stralende toekomst voor fysiek en/of financieel kwetsbare kinderen in Nederland: het IT4Kids Gala – The Club Edition!  

Je kan tijdens deze gala-avond onderdeel zijn van onze bijzondere ‘club’ dat staat voor plezier, onvergetelijke momenten, spectaculair entertainment én waardevolle netwerkmomenten. Maar ook voor een betere toekomst voor de jeugd van Nederland, want ieder kind verdient een sportkans, waardoor ze hun #skills4life kunnen ontwikkelen. Welcome to the Club!  

 De presentator van de avond is Xander de Buisonjé. Uiteraard verzorgt Xander ook een spetterend slotoptreden. De veiling is in handen van Laurien Schroeder-Hessels. In aanloop naar het gala maken we meerdere optredens bekend. 

Reserveer je tafel of seats
Het zou geweldig zijn als je een tafel of seats wil reserveren voor het IT4Kids gala: The Club Edition! Bezoek onze gala website voor meer informatie en om direct jouw tafel of seats te reserveren.