Sc.Tiger verlengt en blijft Friends of IT4Kids

Voor het structureel creëren van sportkansen

De broers Rakesh en Chander Baktawar hebben besloten om met hun bedrijf Sc.Tiger IT4Kids structureel te ondersteunen. Dat doen ze door Friends of IT4Kids te blijven. Ze geven jaarlijks een vast bedrag voor sportkansen aan fysiek en financieel kwetsbare kinderen en krijgen daarvoor deelname aan onder andere (netwerk)evenementen terug. IT4Kids is Sc.Tiger zeer dankbaar dat ze IT4Kids een warm hart blijven toedragen.

Sc.Tiger is een Business Intelligence en Data-organisatie die professionals zoals BI Developers, Data Analisten en Data Engineers detacheert bij de top-500 bedrijven in Nederland.

Wij spraken met Chander over waarom ze Friends van IT4Kids blijven en dat is eigenlijk heel simpel, legt Chander uit: “Ons bedrijf is het afgelopen jaar hard gegroeid en hierdoor vinden wij het onze plicht om ook financieel bij te dragen. Sc.Tigers fundamenten zijn: wij helpen elkaar onvoorwaardelijk, wij delen onbaatzuchtig onze kennis en wij respecteren onszelf en anderen. Door deze kernwaarden vinden wij het belangrijk om IT4Kids te blijven steunen in hun werk voor kinderen die uiteindelijk onze toekomst gaan vormgeven.

Binnen onze organisatie faciliteren wij onze consultants om hun potentieel te onderzoeken en te bereiken. Hoe mooi is het, dat wij IT4Kids kunnen helpen om kinderen in hun potentie te plaatsen door middel van sport. Hierdoor sluit IT4Kids heel mooi aan bij ons als organisatie en in de branche waarin we werkzaam zijn. We blijven dan ook graag Friends of IT4Kids om structureel bij te dragen aan het creëren van sportkansen voor financieel en fysiek kwetsbare kinderen. In dit geval kan sport kinderen alleen maar beter maken!”

De stichting raakt de broers ook op persoonlijk vlak. Chander en Rakesh kwamen in hun jeugd niets tekort, maar financieel was er geen geld om lid te worden van een voetbalclub of een andere sport. “Sporten was pas mogelijk toen wij dit zelf konden bekostigen. Het waren waardevolle lessen en een leerzame periode. Achter onze angsten liggen vaak onze grootste kansen. We hebben het vaak over hoe dit ons gevormd heeft. Sporten gaat niet alleen om het bewegen; het gaat ook om juiste keuzes maken, communiceren met je teamgenoten, elkaar inspireren en geloven in elkaar, om maar een paar dingen te noemen.” 

Met het programma Friends of IT4Kids maak je samen met IT4Kids het verschil door daadwerkelijk langdurig impact te maken voor de doelgroep. Wij bieden verschillende pakketten aan. Je support niet alleen onze missie, maar je krijgt er bij elk pakket iets moois voor terug. Meer lezen over Friends of IT4Kids? Lees hier meer over de mogelijkheden.