GESLOTEN! Vacature: Partnership Manager Zakelijke Markt

 • Datum: April 2023
 • Aantal uren: 32 uur
 • Plaats: Schiphol-Rijk
 • Organisatie: IT4Kids

Voel jij je op je plek in een commerciële functie waarbij je je inzet voor de maatschappij? En ben je ervan overtuigd dat sport bijdraagt aan de fysieke en mentale gezondheid en ontwikkeling van kinderen? Hoe mooi is het dan om je dagelijks in te zetten als Partnership Manager Zakelijke Markt voor structurele sportkansen voor kinderen die dat door financiële of fysieke uitdagingen niet hebben?  

Organisatie
Stichting IT4Kids geeft kinderen een structurele sportkans die dat door financiële of fysieke uitdagingen niet hebben. In Nederland hebben 2 op de 3 kinderen in een schoolklas geen toegang tot sport en daardoor hebben zij minder kans om zich te ontwikkelen. 70% van de kinderen met een fysieke beperking zegt eenzaam te zijn. Sport helpt kinderen in hun fysieke en sociaal-emotionele gezondheid en ontwikkeling.

IT4Kids met ANBI status en CBF-keurmerk, heeft een innovatieve manier van fondsenwerving. De stichting zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en doneert de waarde hiervan aan projecten van circa 11 goede doelen om deze kinderen die structurele sportkans te geven. We hebben partnerships met goede doelen, zoals Hiro/Schooljudo, Esther Vergeer Foundation, Krajicek Foundation, FC Utrecht, Sven Kramer Academy, ISA Youth, N.E.C. Maatschappelijk, Vrienden UMC & Wilhelmina Kinderziekenhuis en de Ajax Foundation. Een goede en intensieve samenwerking met huidige partners en potentiële partners is cruciaal voor het behalen van een mooie doelbesteding en de doelen van de stichting. Meer informatie is te vinden op onze website.

Verantwoordelijkheden functie
Het ontwikkelen en uitvoeren van een beleid op werving, binding en het behoud van donateurs en sponsoren is één van de hoofdtaken die bij deze functie hoort. 

Signaleer jij de juiste partijen die aansluiten bij IT4Kids op het gebied van sportkansen voor kinderen en het netwerk eromheen voor (hardware)donaties? Heb je een commerciële blik en heb je affiniteit met sport en IT? Zie jij overal kansen en maak je op een natuurlijke manier contact met potentiële leads en bestaande relaties? Dan is de functie als Partnership Manager Zakelijke Markt bij IT4Kids wellicht iets voor jou.   

In de rol van Partnership Manager Zakelijke Markt is het jouw doel om ervoor te zorgen dat donateurs geworven worden en behouden blijven. Je hebt een zakelijk netwerk en weet om te gaan met stakeholders. Jij weet op slimme en effectieve manieren bedrijven aan IT4Kids te verbinden. 

Jouw belangrijkste focus is het realiseren van hardwaredonaties van bedrijven en organisaties. Daarnaast richt je je op het verbinden van partners aan onze events en is het van essentieel belang dat je kostenbesparingen creëert. Van sponsoren tot aanwezigen op de IT4Kids fundraisingevents: samen met ons bedrijvennetwerk en de major donors maken we ook daar een groot verschil. 

Jouw rol
Als Partnership Manager Zakelijke Markt bij IT4Kids zijn jouw taken:

 • Het werven van hardwaredonateurs;
 • Het werven van (bedrijven) partners; 
 • Succesvol onderhouden en uitbouwen van bestaande zakelijke relaties en stakeholders; 
 • Initiëren van fondsenwervende evenementen en voor een goede inkoop te zorgen; 
 • Namens IT4Kids deelnemen aan projecten/programma’s van derden en hierbij de belangen behartigen van IT4Kids en zorgen voor communicatie/pitchmomenten. 


Functie-eisen en profiel
Je bent stakeholder bewust, kunt goed schakelen en bent in staat anderen mee te nemen en te motiveren om IT4Kids te supporten. Verder heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van sales, new business en/of fondsenwerving; 
 • Je bent actiegericht; 
 • Je bent resultaatgericht en kan probleemoplossend denken en handelen; 
 • Goede presentatievaardigheden; 


Wil jij dit ook? 
Onderdeel zijn van een bevlogen team en iets betekenen voor de maatschappij? Wij geven je de ruimte om te innoveren en te ondernemen in een flexibele omgeving. Binnen de stichting is dit een nieuwe functie, dus je kunt je eigen rol min of meer vormgeven. Daar bovenop kan je bij ons ook rekenen op:

 • Een afwisselende en uitdagende baan; 
 • Goede sfeer, een hechte groep collega’s en natuurlijk het betekenisvolle doel van de stichting; 
 • 80% dienstverband (een 32-urige werkweek, flexibel in te vullen); 
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied van fondsenwerving 
 •  

Laten we kennismaken
Ben jij hem of haar? Onze nieuwe collega die Stichting IT4Kids wil versterken als Partnership Manager Zakelijke Markt en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze relaties/donateurs én bovenal de maatschappij?

Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief cv (als pdf of Word-document) voor 25 mei 2023 naar Colette Zee via deze link (colette.zee@it4kids.com). Voor meer informatie kun je telefonische contact opnemen: 085-4821002.