Stichting IT4Kids viert 10-jarige verjaardag met unieke actie: maak kans op gesigneerd Pelé shirt

ACTIE IS GESLOTEN! Een bijzondere actie ter ere van het 10-jarige jubileum van IT4Kids! De stichting geeft namelijk een gesigneerd shirt van Pelé weg, één van ’s werelds beste voetballers.

Pelé groeide op in armoede en leerde in de straten van Brazilië voetballen. Op zijn blote voeten met een eigen gecreëerde voetbal; een sok gevuld met kranten. Toen nog niet wetende welke voetbalsuccessen hem stonden te wachten, zoals het 3x winnen van de wereldbeker. Hij ontwikkelde zichzelf tot een voetballegende en een rolmodel voor vele! De voetballegende is in december 2022 overleden aan kanker. 

IT4Kids is een CBF-stichting dat sportkansen creëert voor kinderen in Nederland die door financiële uitdagingen niet de kans hebben om te sporten. 2 a 3 kinderen in een schoolklas kunnen hierdoor niet lid worden van bijv. een voetbalvereniging. IT4Kids vindt dat ieder kind de kans om te sporten en daarbij het ontwikkelen van skills4life verdient. De stichting heeft de afgelopen 10 jaar, 30.000 kinderen een structurele sportkans gegeven, door afgeschreven hardware in te zamelen van bedrijven, deze hardware te verwerken en een tweede leven te geven. De waarde van de hardware wordt geschonken aan goede doelen partners, zoals FC Utrecht, Ajax Foundation en N.E.C. Maatschappelijk voor het geven van sportkansen.

Het beroemde Braziliaanse shirt met rugnummer 10, met een handtekening van Pelé en certificaat (van echtheid) geeft IT4Kids ingelijst weg. Iedereen die €10 geeft maakt kans op dit shirt. Deze opbrengst komt t.b.v. sportkansen voor kinderen die (net als Pelé) opgroeien in armoede. Een meervoud van €10 mag ook. Voor iedere €10 maak je 1x kans. Zodra 1390 x €10 gedoneerd is komt de actie ten einde en wordt de gelukkige winnaar gekozen. 1390, omdat Pelé in zijn voetbalcarrière 1390 wedstrijden heeft gespeeld. En de 10 komt steeds terug, omdat IT4Kids 10 jaar is.

In samenwerking met de IT4Kids ambassadeurs is deze actie opgezet!

Geef €10 of kijk voor meer informatie op www.it4kids.com/pele

Video afspelen
Video afspelen