Schooljudo en IT4Kids verlengen samenwerking voor meer duurzame (sport)kansen!

Schooljudo en Stichting IT4Kids verlengen het partnerschap. Het doel van deze samenwerking is om middels judo bij te dragen aan de sociaal emotionele ontwikkeling en weerbaarheid van kinderen op basisscholen in lager sociaal-economische wijken. Afgelopen jaar hebben ondanks COVID-19 ruim 1.500 kinderen gejudood en daardoor skills4life ontwikkeld.

Colette Zee, directeur IT4Kids: “Als er één project is dat #skills4life van sport uitdraagt is het Schooljudo wel. Zowel tijdens de gymlessen als in de klas worden deze waarden bijgebracht. Ontzettend mooi dat wij met IT4Kids aankomend jaar weer kunnen bijdragen aan de Schooljudo lessen in de lager sociaal-economische wijken. Daarnaast gaan we ons partnerschap intensiveren met een gezamenlijke campagne en een oproep om hardware te doneren ten gunste van Schooljudo. Wij kijken uit naar ons duurzame partnerschap.”

 

Schooljudo
Schooljudo werkt al ruim 17 jaar aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Onze missie is om elk kind en elke klas krachtig te maken middels onze Schooljudo methodiek. Hierin laten wij de principes van ervarend- en bewegend leren terugkomen. Naast fysieke Schooljudo lessen, zorgt een digitale leeromgeving voor continuïteit in de klas. Zo kunnen de kinderen het hele jaar door, werken aan onze Schooljudo waarden: Vertrouwen | Samenwerken | Respect | Beheersing | Weerbaarheid | Discipline | Plezier

Voormalig Olympisch judoka en oprichter van Schooljudo, Ruben Houkes: “Vanaf de oprichting van IT4Kids is Schooljudo al betrokken als partner. Daar zijn wij heel trots op. Het idee dat je met de waarde van oude assets kinderen een kans geeft, is geweldig. De donaties aan IT4Kids zorgen ervoor dat Schooljudo impact kan scoren en kinderen sterker en weerbaarder maakt. Juist zij die het nodig hebben.”

Doneer afgeschreven hardware voor Schooljudo
Stichting IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven. Via IT4Kids kunnen bedrijven hardware doneren waarvan de waarde geschonken wordt aan Schooljudo, één van de partners waar IT4Kids mee samenwerkt.

Doneer hier voor Schooljudo!