• IT4Kids

Nieuwe samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation

IT4Kids en de Dirk Kuyt Foundation gaan samenwerken. Op donderdag 29 augustus waren oprichter Jordy Kool en projectmedewerkster Kate Ruinemans aanwezig tijdens de jaarlijkse Zomerborrel van de foundation om samen met Dirk Kuyt de officiële aftrap te doen.


IT4Kids en de Dirk Kuyt foundation gaan een langdurige samenwerking aangaan en het eerste project die IT4Kids sponsort is het frame voetbal.


Onze missie ‘Ieder kind moet kunnen spelen en sporten’ sluit goed aan bij het frame-voetbal project en zijn daarom trots dat we hiermee kunnen starten.


Frame-voetbal Er is sinds eind 2018 een samenwerkingsverband tussen de KNVB, Stichting Het Gehandicapte Kind, de Johan Cruyff Foundation en de Dirk Kuyt Foundation om het frame-voetbal in Nederland op de kaart te zetten. Gezamenlijk verzorgen we clinics door heel het land en proberen we het frame-voetbal structureel bij een vereniging in het programma te laten opnemen.


Project interland Nederland – Engeland Kartrekker van het frame-voetbal Ramon Storm komt met het fantastische nieuws dat er in het voorjaar van 2020 een allereerste, officiële interland gespeeld gaat worden tussen Nederland en Engeland (waar frame-voetbal is ontstaan en al een stuk groter is). Dankzij IT4Kids kunnen we samen van deze interland een prachtig evenement maken.
Foto (van links naar rechts): Dirk Kuyt, Kate Ruinemans, Jordy Kool en Ramon Storm.

1,674 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
IT4KIDS
Site links

Doneer jouw gebruikte hardware en geef kinderen een duurzame sportkans.

Nieuwsbrief
Contact

E-mail: info@it4kids.com

Telefoonnummer: 085 - 4821002

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postadres:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

Bezoekadres:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

IBAN: NL54RABO0342684272

SWIFT/BIC: RABONL2U

ANBI 

RSIN: 851564860

KvK: 55099246

Wil je op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief die we elk kwartaal versturen.
Meld je hier aan.