Sven Kramer Academy

Sven Kramer Academy & IT4Kids

Sven Kramer is de schaatssport dankbaar en daarom wil hij kennis, ervaring en netwerk borgen in een non-profit academy die de jeugd en volwassenen middels schaatsen wil stimuleren meer te bewegen, met als doel om ieder kind in Nederland voor zijn 12e jaar minimaal één keer het plezier van schaatsen te laten ervaren.  De academy heeft een programma ontwikkeld waarmee schoolschaatsen in de regio wordt gestimuleerd.

IT4Kids ondersteunt het schoolschaatsen in de winter en het skeeleren in de zomer, in de lager sociaal economische wijken.

Over de Sven Kramer Academy

Via schaatslessen wil de Sven Kramer Academy jeugd en volwassenen stimuleren om meer te bewegen en daarmee mede een bijdrage leveren aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport. In de non-profit academy worden de kennis, ervaring en het netwerk van Sven Kramer beschikbaar gesteld en wordt er een uniek en multidisciplinair (schaats)leerplan ontwikkeld, op basis waarvan jong en oud het plezier van (goed leren) schaatsen krijgt aangereikt.

Iedere week staat een ander thema centraal. De lessen worden geleid door instructeurs die door de Sven Kramer Academy worden opgeleid. De basis van het programma is het beleven van schaatsplezier.

Video afspelen

Word een donateur

Doneer voor de Sven Kramer Academy!