Tantum Freerunning

Tantum Freerunning & IT4Kids

Tantum Freerunning is van IT4Kids ambassadeur Rutger Schipper. Het is één van de projecten dat IT4Kids (financieel) support. Tantum geeft op scholen freenrunlessen. Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. 

In deze sport kunnen kinderen bewegen in een vrije vorm en zoeken ze steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van sprongen, vaults, flips en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat de kinderen het beste uit zichzelf halen. “Wat ik het mooie vind van deze sport is dat hoe sportief je ook bent aangelegd, je altijd een uitdaging kan vinden en vooruitgang kan boeken”, Rutger Schipper.

Over Freenrun lessen

De freerun lessen worden gegeven op het trampolineveld ondersteund met extra freerunmaterialen en obstakels. De opstelling varieert elke les en er worden steeds nieuwe thema’s en tricks behandeld. Ook komen er veel bewegingen vaak terug zodat deze goed en veilig geoefend kunnen worden. Denk aan de basis flips en de basis vaults. Zo proberen we kinderen een goede freerunbasis mee te geven, waardoor ze het na verloop van tijd zelf kunnen oefenen. 

Word een donateur

Doneer voor Tantum Freerunning