Sportcampus Traiectum

Sportcampus Traiectum & IT4Kids

IT4Kids en Sportcampus Traiectum zetten zich in om kinderen tussen de 6 en 8 jaar oud, die nog niet op een sport zitten en hiervoor zelf niet de financiële middelen hebben, de kans te geven om gebruik te maken van een speciaal multi-sportlidmaatschap van 10 weken. Hiermee kunnen de kinderen bij de vijf  Traiectum-clubs verschillende sporten uitproberen en leren zij welke sport het beste bij hun past. 

Het doel van het multi-sportlidmaatschap is niet alleen om de kinderen nieuwe sporten te laten ontdekken en hen met plezier te laten sporten, maar ook om te zorgen dat zij op de lange termijn structureel in beweging blijven. Het streven is om deze groep kinderen na het sportprogramma  te helpen aan een sportlidmaatschap bij een vereniging bij hen in de buurt.

Over Sportcampus Traiectum

Utrecht-Oost heeft de ambitie om uit te groeien tot een showcase voor ‘Gezond Stedelijk Leven’. Vijf (top)sportclubs uit Utrecht-Oost (Hellas Utrecht, VV Utrecht, SV Kampong, UZSC, FC Utrecht) werken samen aan de realisatie van Multi-Sportcampus Traiectum. Een nieuw, Utrechts ecosysteem in Sport & Vitaliteit, een inspiratiebron voor de Nederlandse (breedte) sport en een katalysator voor de gezondheid van de stad Utrecht in het bijzonder.

Video afspelen

Word een donateur

Doneer voor het multi-sportlidmaatschap van Sportcampus Traiectum